LGPD Polityka prywatności

Polityka prywatności

Ostatnia aktualizacja: 21 stycznia 2024

Niniejsza Polityka prywatności opisuje nasze zasady i procedury dotyczące gromadzenia, używania i ujawniania Twoje informacje podczas korzystania z usługi i opowiada o swoich prawach prywatności i o tym, jak prawo Chroni cię.

Używamy twoich danych osobowych, aby zapewnić i ulepszyć usługę. Korzystając z usługi, zgadzasz się na Zbieranie i wykorzystanie informacji zgodnie z niniejszą Polityką prywatności. Niniejsza Polityka prywatności został stworzony z pomocą Warunki Polityka prywatności generator polityki prywatności.

Interpretacja i definicje

interpretacja

Słowa, których litera początkowa jest kapitalizowana, mają znaczenie zdefiniowane zgodnie z następującymi Warunki. Poniższe definicje będą miały to samo znaczenie, niezależnie od tego, czy one Pojawiają się w liczbie pojedynczej lub w liczbie mnogiej.

Definicja

Do celów niniejszej Polityki prywatności:

  • Konto Oznacza utworzone unikalne konto w celu uzyskania dostępu do naszej usługi lub części naszej usługi.

  • Firma (Określane jako „firma”, „my”, „nas” lub „nasz” w tym Umowa) odnosi się do Podgrzewamy się z elektrycznością - Tansun Europa, MoltKestrasse 25, Leichlingen (Rhineland).

  • Ciasteczka To małe pliki umieszczone na komputerze, urządzeniu mobilnym lub Każde inne urządzenie według strony internetowej, zawierające szczegóły historii przeglądania na tej stronie Wśród jego wielu zastosowań.

  • Kraj Odnosi się do: Niemcy

  • Urządzenie Oznacza każde urządzenie, które może uzyskać dostęp do wyszukiwania usługi jako komputer, a Telefon lub tablet cyfrowy.

  • Dane osobiste to wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanego lub Możliwe do zidentyfikowania osoby.

  • praca Odnosi się do strony internetowej.

  • Dostawca usługi Oznacza każdą naturalną lub prawną osobę, która przetwarza dane Bealf firmy. Odnosi się do firmy trzeciej lub osób zatrudnionych przez Firma ułatwiająca usługę, aby zapewnić usługę w BEALF firmy, aby wykonać Usługi związane z usługą lub pomaganie firmie w analizie sposobu wykorzystywania usługi.

  • Dane dotyczące użytkowania Odnosi się do danych zebranych automatycznie, eter generowany przez Korzystanie z usługi lub z samej infrastruktury usługowej (na przykład czas trwania Wizyta na stronie).

  • Strona internetowa Odnosi się do Podgrzewamy się z elektrycznością - Tansun Europa, Dostępne z https://wirheizenmitstrom.com

  • Ty Oznacza indywidualny dostęp lub korzystanie z Usługi lub firmy lub Inna prawna jednostka polegająca na prowadzeniu tego, którego poszukiwania osoby uzyskuje dostęp lub korzystanie z Usługi, jako Odpowiedni.

Zbieranie i korzystanie z danych osobowych

Rodzaje zebranych danych

Dane osobiste

Korzystając z naszej usługi, możemy poprosić Cię o zapewnienie nam pewnego osobistego możliwego do zidentyfikowania Informacje, które można wykorzystać do kontaktu lub identyfikacji. Informacje o osobistej identyfikowaniu mogą Obejmują, ale nie ogranicza się do:

  • Adres e -mail

  • Imię i nazwisko

  • Numer telefonu

  • Adres, stan, prowincja, kod pocztowy/pocztowy, miasto

  • Dane dotyczące użytkowania

Dostęp do informacji o koncie
Format e -mail: przykład@mailserver.domain
Edytuj informacje o koncie
Format e -mail: przykład@mailserver.domain
Pokaż wszystkie żądania
Format e -mail: przykład@mailserver.domain
Usuń informacje o koncie
Format e -mail: przykład@mailserver.domain

Dane dotyczące użytkowania

Dane dotyczące użytkowania są gromadzone automatycznie podczas korzystania z usługi.

Dane dotyczące użytkowania mogą obejmować wyszukiwanie informacji jako adres protokołu internetowego urządzenia (np. IP Adres), typ przeglądarki, wersja przeglądarki, strony naszej usługi, czas i czas i Data wizyty, czas spędzony na tych stronach, unikalne identyfikatory urządzeń i inne diagnostyczne Dane.

Po uzyskaniu dostępu do usługi według urządzenia mobilnego lub za pośrednictwem urządzenia mobilnego możemy zebrać określone informacje Automatycznie, w tym między innymi typu używanego urządzenia mobilnego, telefon komórkowy Unikalny identyfikator urządzenia, adres IP Twojego urządzenia mobilnego, system operacyjny mobilny, rodzaj Mobilna przeglądarka internetowa, której używasz, unikalne identyfikatory urządzeń i inne dane diagnostyczne.

Możemy w ten sposób zebrać informacje, które przeglądarka wysyła, którą odwiedzasz naszą usługę lub kiedy Ty Uzyskaj dostęp do usługi według urządzenia mobilnego lub za pośrednictwem.

Technologia śledzenia i ciasteczka

Używamy plików cookie i podobnych technologii śledzenia do śledzenia aktywności w naszej usłudze i magazynie Pewne informacje. Zastosowane technologie śledzenia to sygnały nawigacyjne, tagi i skrypty do zebrania i Śledzić informacje oraz ulepszyć i analizować naszą usługę. Technologie, których używamy, mogą obejmować:

  • Ciasteczka lub ciasteczka przeglądarki. Plik cookie to mały plik umieszczony na twoim urządzeniu. Ty Może poinstruować przeglądarkę, aby odmówiła wszystkich plików cookie lub wskazać, gdy ciasteczka jest Stez. Jeśli jednak nie akceptujesz plików cookie, możesz nie używać niektórych części naszej usługi. Unses dostosowałeś ustawienie przeglądarki, aby odmówić plików cookie, nasza usługa może Używaj plików cookie.
  • Flash Cookies. Niektóre funkcje naszej usługi mogą korzystać z lokalnych przechowywanych obiektów (lub Pliki cookie flash) w celu gromadzenia i przechowywania informacji o swoich preferencjach lub działaniach na naszych Praca. Pliki cookie flash nie są zarządzane przez te same ustawienia przeglądarki, co te używane do przeglądarki Ciasteczka. Aby uzyskać więcej informacji o tym, jak możesz usunąć pliki cookie, przeczytaj „Gdzie mogę Zmień ustawienia wyłączania lub usuwanie lokalnych obiektów? https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Systronki nawigacyjne. Niektóre sekcje naszej usługi i nasze e -maile mogą zawierać małe Pliki elektroniczne znane jako sygnały nawigacyjne (tj. Nazywane przez Clear GIF, tagi pikseli i Gify z pojedynczym pikselem), które pozwalają firmie, na przykład liczyć użytkowników, którzy je odwiedzili Strony lub otworzyłem wiadomość e -mail i inne powiązane statystyki witryny (na przykład rejestrowanie Popularność określonej sekcji oraz integralności systemu i serwera).

Pliki cookie mogą być „uporczywe” lub „sesja”. Trwałe pliki cookie pozostają na twoim personelu Urządzenie komputerowe lub mobilne po przejściu w tryb offline, a sesyjne pliki cookie są usuwane jak najszybciej Zamknij swoją przeglądarkę internetową. Możesz dowiedzieć się więcej o ciasteczkach Warunki STRONY Artykuł.

Używamy zarówno sesji, jak i trwałych plików cookie do celów określonych poniżej:

  • Niezbędne / niezbędne pliki cookie

    Typ: Sesyjne pliki cookie

    Administrator: Us

    CEL: Teza są niezbędne, aby zapewnić usługi dostępne za pośrednictwem Witryna i umożliwić korzystanie z niektórych z nich. Pomagają uwierzytelnianie użytkowników i Zapobiegaj oszukańczemu korzystaniu z kont użytkowników. Bez plików plików cookie, posiadane usługi Proszony o nie można zapewnić, a my używamy tylko plików plików azyjnych, aby je dostarczyć Usługi.

  • Polityki pliki cookie / akceptacja

    Typ: trwałe pliki cookie

    Administrator: Us

    CEL: Plagi tezy określają, czy użytkownicy zaakceptowali użycie plików cookie na stronie internetowej.

  • Funkcjonalność plików cookie

    Typ: trwałe pliki cookie

    Administrator: Us

    CEL: Tez Pliki Pokazu pozwalają nam zapamiętać wybory dokonane podczas korzystania z Witryny, wyszukiwanie jako Pamiętając o szczegółach logowania lub preferencji języka. Celem tych plików cookie jest Zapewnij Ci bardziej osobiste wrażenia i aby uniknąć ponownego wykorzystania swojego Preferencje za każdym razem, gdy korzystasz z Witryny.

Aby uzyskać więcej informacji na temat plików cookie i twoich wyborów dotyczących plików cookie, odwiedź nasze Polityka plików cookie lub sekcja plików cookie naszej polityki prywatności.

Korzystanie z danych osobowych

Firma może wykorzystywać dane osobowe do celów:

  • Aby zapewnić i utrzymać naszą usługę, w tym monitorowanie korzystania z naszych Praca.

  • Aby zarządzać swoim kontem: Aby zarządzać rejestracją jako użytkownik Usługi. Dane dane osobowe mogą zapewnić dostęp do różnych funkcji Usługi które są dostępne jako zarejestrowany użytkownik.

  • Za wykonanie umowy: Rozwój, zgodność i Podejmowanie umowy zakupu na zakupione produkty, produkty lub usługi Jakiejkolwiek innej umowy z nami za pośrednictwem usługi.

  • Skontaktować się z Tobą: Aby skontaktować się z Tobą przez e -mail, połączenia telefoniczne, SMS lub inne Równoważne formy komunikacji elektronicznej, wyszukiwanie jako pchanie aplikacji mobilnej Powiadomienia dotyczące aktualizacji lub komunikacji informacyjnej związane z funkcjonalnością, Produkty lub usługi zakontraktowane, w tym aktualizacje bezpieczeństwa, w razie potrzeby lub rozsądne za ich wdrożenie.

  • Zapewnić ci z wiadomościami, ofertą specjalną i ogólnymi informacjami o innych Towary, usługi i wydarzenia, które oferujemy podobne do tych, które już masz Zakupiony lub zapytany, chyba że nie zdecydowałeś się na informacje o wyszukiwaniu odbiorników.

  • Aby zarządzać swoimi żądaniami: Aby uczestniczyć i zarządzać prośbami do nas.

  • Dla transferów biznesowych: Możemy wykorzystać Twoje informacje do oceny lub przeprowadzenia Połączenie, zbycie, restrukturyzacja, reorganizacja, rozwiązanie lub inna sprzedaż lub transfer z Niektóre lub wszystkie nasze aktywa, zarówno jako troska o upadłość, likwidację, Lub podobne postępowanie, w którym bohater danych osobowych przez nas o naszych użytkownikach jest jednym z przeniesione aktywa.

  • Do innych celów: Możemy wykorzystywać Twoje informacje do innych celów, wyszukiwać jako Analiza danych, identyfikacja trendów użytkowania, określenie skuteczności naszego doktoratu Kampanie oraz ocena i ulepszanie naszych usług, produktów, usług, marketingu i twojego Doświadczenie.

Możemy udostępnić Twoje dane osobowe w następującej sytuacji:

  • Z dostawcami usług: Możemy udostępniać Twoje dane osobowe z usługą Dostawcy do monitorowania i analizy korzystania z naszej usługi, aby się z Tobą skontaktować.
  • Dla transferów biznesowych: Możemy udostępniać lub przekazywać Twoje dane osobowe w Związek lub podczas negocjacji lub podczas negocjacji, sprzedaż aktywów firmy, finansowanie, lub Przejęcie całości lub części naszej firmy do innej firmy.
  • Z podmiotami stowarzyszonymi: Możemy udostępniać Twoje informacje naszym podmiotom stowarzyszonym, w których Sprawa poprosimy podmioty stowarzyszone o uhonorowanie niniejszej Polityki prywatności. Podmioty stowarzyszone obejmują nasze Spółka dominująca i wszelkie inne spółki zależne, partnerzy joint venture lub inne firmy, które my Kontrola lub które są z nami wspólne kontrolę.
  • Z partnerami biznesowymi: Możemy udostępnić Twoje informacje naszemu biznesowi Partnerzy, którzy oferują określone produkty, usługi lub promocje.
  • Z innymi użytkownikami: Kiedy udostępniasz dane osobowe lub w inny sposób w interakcja Obszar publiczny z innymi użytkownikami, informacje o wyszukiwaniu mogą być wyświetlane przez wszystkich użytkowników i mogą być Publicznie dystrybuowane na zewnątrz.
  • Za twoją zgodą: Możemy ujawnić Twoje dane osobowe dla innych Cel za twoją zgodą.

Zatrzymanie danych osobowych

Firma chce zachować dane osobowe tylko tak długo, jak jest to konieczne do zestawu celów W niniejszej Polityce prywatności. Zachowamy i wykorzystamy Twoje dane osobowe w zakresie niezbędnego Zgodnie z naszymi obowiązkami prawnymi (na przykład, jeśli prosimy o zachowanie danych w celu spełnienia z obowiązującymi przepisami), rozwiąż spory i egzekwuj nasze umowy prawne i polityki.

Firma chce zachować dane dotyczące użytkowania do celów analizy wewnętrznej. Dane dotyczące użytkowania są ogólne Zachowane przez krótszy okres czasu, z wyjątkiem sytuacji, gdy dane te są wykorzystywane do wzmocnienia bezpieczeństwa lub Aby narzucić funkcjonalność naszej usługi lub jesteśmy prawnie zobowiązani do zachowania tych danych Dłuższe okresy.

Przeniesienie danych osobowych

Twoje informacje, w tym dane osobowe, są przetwarzane w biurach operacyjnych firmy i w Wszelkie inne miejsca, w których znajdują się strony zaangażowane w przetwarzanie. To oznacza, że ​​to Informacje mogą być przekazywane na komputer - i utrzymywane na komputerze znajdującym się poza twoim stanem, Prowincja, kraj lub inna jurysdykcja rządowa, w której ustawy o ochronie danych mogą się różnić Niż te z twojej jurysdykcji.

Twoja zgoda na niniejszą Politykę prywatności, a następnie przesłanie informacji o wyszukiwaniu Twoja zgoda na ten przeniesienie.

Firma podejmie wszelkie kroki uzasadnione, aby zapewnić bezpieczne traktowanie danych i zgodnie z niniejszą Polityką prywatności i nie nastąpi przesyłanie danych osobowych Do organizacji lub kraju, chyba że istnieje odpowiednie kontrole, w tym bezpieczeństwo danych i innych danych osobowych.

Ujawnienie danych osobowych

Transakcje biznesowe

Jeśli firma bierze udział w fuzji, przejęciu lub sprzedaży aktywów, mogą być dane osobowe Przeniesiony. Zawiadomimy przed przeniesieniem danych osobowych i przedmiotem komitetów do innej polityki prywatności.

Organy ścigania

W określonych okolicznościach firma może być zobowiązana do ujawnienia twoich danych osobowych, jeśli Wymagane przez prawo lub w odpowiedzi na ważne wnioski organów publicznych (np. Sąd lub Agencja rządowa).

Inne wymogi prawne

Firma może ujawnić Twoje dane osobowe w dokumencie Good Faith, że akcja wyszukiwania jest konieczna Do:

  • Zgodnie z prawem obligacji
  • Chronić i bronić praw lub własności Spółki
  • Zapobiegaj lub zbadaj możliwe wykroczenia w związku z usługą
  • Chroń bezpieczeństwo osobiste użytkowników Usługi lub publiczności
  • Chronić przed odpowiedzialnością prawną

Bezpieczeństwo danych osobowych

Bezpieczeństwo twoich danych osobowych jest dla nas ważne, ale pamiętaj, że żadna metoda transmisji Przez Internet lub metoda pamięci elektronicznej jest w 100% bezpieczna. Podczas gdy staramy się używać Akceptowalne w handlu środki w celu ochrony danych osobowych, nie możemy zagwarantować ich absolutnego Bezpieczeństwo.

Prywatność dzieci

Nasza usługa nie zwraca się do nikogo w wieku poniżej 13 lat. Nie zbieramy świadomie osobiście Identyfikowalne informacje od każdego w wieku poniżej 13 lat. Jeśli jesteś rodzicem lub opiekunem i ty Zdajemy sobie sprawę, że Twoje dziecko przekazało nam dane osobowe, skontaktuj się z nami. Jeśli się staniemy Świadomi, że zebraliśmy dane osobowe od każdego w wieku poniżej 13 lat bez weryfikacji Zgoda rodzicielska podejmujemy kroki w celu usunięcia tych informacji z naszych serwerów.

Jeśli musimy polegać na zgodie jako podstawa prawna do przetwarzania twoich informacji i kraju Wymaga zgody rodzica, możemy wymagać zgody twojego rodzica przed zebraniem i użyciem ta informacja.

Linki do innych stron internetowych

Nasza usługa może zawierać pozostawione na innych stronach internetowych, które nie są przez nas obsługiwane. Jeśli klikniesz Link strony trzeciej, będziesz bezpośredni do strony tej strony trzeciej. Zdecydowanie cię radzimy Przejrzyj politykę prywatności każdej witryny, którą odwiedzasz.

Nie mamy kontroli i nie ponosimy odpowiedzialności za treść, politykę prywatności lub Praktyki jakichkolwiek stron lub usług stron trzecich.

Zmiany w niniejszej Polityce prywatności

Od czasu do czasu możemy aktualizować nasze polityki prywatności. Powiadomimy Cię o wszelkich zmianach, publikując Nowa polityka prywatności na tej stronie.

Damy Ci znać za pośrednictwem poczty elektronicznej i/lub wyraźnego zawiadomienia o naszej usłudze, przed zmianą Stanie się skuteczne i aktualizuj datę „ostatniego zaktualizowanego” na górze niniejszej Polityki prywatności.

Zaleca się okresowe sprawdzanie niniejszej Polityki prywatności pod kątem wszelkich zmian. Zmiany w tym Polityka prywatności obowiązują, gdy są publikowane na tej stronie.

Skontaktuj się z nami

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące niniejszej Polityki prywatności, możesz skontaktować się z nami:

  • E-mailem: info@tel-gmbh.com

  • Odwiedzając tę ​​stronę na naszej stronie internetowej: https://wirheizenmitstrom.com

  • Numer telefonu: +49(0)2175-98195

1 z 5

Zalecane produkty dla Twojego obiektu sportowego

1 z 21

Co mówi o krótkich promach podczerwieniowych w pomieszczeniu i na zewnątrz?

• Promienie podczerwieni krótkiej fal nie podgrzewają przede wszystkim powietrza, ale powierzchnię w „stożku lekkim”. Podobnie jak podczas przerwy na lunch na słońcu w sportach zimowych, robi się ciepło, chociaż temperatura powietrza jest nadal zimna. Uważamy zatem, że krótkie promienie podczerwieni są jedynym odpowiedzialnym sposobem na ogrzewanie na zewnątrz lub w słabo odizolowanym obszarze.
• Nie jest wymagany czas realizacji. Jest już ciepło w ciągu kilku sekund, więc podgrzewanie jest całkowicie pominięte.
• Możliwe jest operacja neutralna CO2 w połączeniu z odpowiednim zasilaczem. Tutaj alternatywy napędzane gazem mogą nadążać tylko wtedy, gdy używany jest wodór. Jednak straty energii pojawiają się tutaj przy generowaniu 20% do 40%. Ponadto część naszych wymagań wodoru jest obecnie importowana ze źródeł, w których problemy ESG nie są wysokie w porządku obrad. Zasadniczo zalecamy korzystanie z energii odnawialnych.
• Promienie podczerwieni można nie tylko dobrze zgromadzić w przypadku nowego budynku, ale także z istniejącymi przedmiotami. Układanie ogrzewania podłogowego lub aktywacji rdzenia betonu zwykle nie jest tutaj rozsądną opcją. Ta technologia nie wymaga również połączenia gazowego ani linii spalin. W przypadku elektrycznych promieni na podczerwień remont lub renowacja staje się zabawą dziecka, wymagane jest tylko połączenie zasilania.
• Czy nie jesteś pewien, które reflektor ogrzewania jest najbardziej rozsądny w twoim celu? Czy masz jakieś pytania dotyczące wydajności lub pozycji montażowej? Z przyjemnością Cię doradzimy, skontaktuj się z nami już dziś!